De Portugees Nuno Santo, de coach van het eerste voetbalteam van Al-Ittihad, bevestigde de bereidheid van zijn team voor de Super Cup, wat aangeeft dat er geen geheimen meer zijn in het voetbal, en nu zijn alle teams ontmaskerd en kennen ze elkaar.
Al-Ittihad treft donderdag tegenstander Al-Nasr in de halve finale van de Super Cup in het King Fahd International Stadium in Riyadh, de hoofdstad.
De Portugese coach zei op de persconferentie voorafgaand aan het duel: “De wedstrijd van morgen is belangrijk, waarin we vechten voor de Supercup-titel, en we zijn klaar om deze wedstrijd vanaf nu te spelen, en elke wedstrijd heeft zijn eigen beslissing, plan en omstandigheden, en deze vraag bepaalt de identiteit van de spelers die eraan zullen deelnemen.
Santo voegde eraan toe: “We hopen getuige te zijn van een sterke wedstrijd tussen de twee teams, vooral omdat ze een grote constellatie van vooraanstaande sterren op alle posities hebben, dus de fans staan ​​een spannende ontmoeting te wachten.”
Tot slot wees Santo erop dat het moderne voetbal geen geheimen meer heeft vanwege de gegevens en informatie waarover elk team over het laatste beschikt, waarbij hij opmerkte dat hij van de spelers verwacht dat ze hun best doen in de confrontatie om de finale te bereiken.
Van zijn kant beschreef Ahmed Hegazy, de verdediger van het eerste team van Al-Ittihad, Al-Nasr-speler Cristiano Ronaldo als een van de grootste voetballers, wat aangeeft dat hij zal werken om het gevaar van alle Al-Nasr-spelers, inclusief Ronaldo, te stoppen.
Hegazy gaf aan dat ze mikken op de landstitel die Al-Ittihad nooit heeft behaald, wat hun vastberadenheid benadrukt om de finale te bereiken en de titel te winnen.

Santo: Overwinning is open.. Hegazy: We zullen Ronaldo stoppen

Santo: Overwinning is open.. Hegazy: We zullen Ronaldo stoppen

Santo: Overwinning is open.. Hegazy: We zullen Ronaldo stoppen

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *