BOEKAREST, Roemenië (CNN) – De controversiële internetster Andrew Tate en zijn broer Tristan Tate pleitten woensdag onschuldig nadat ze naar de Roemeense autoriteiten waren gebracht voor ondervraging en het doorzoeken van hun elektronische apparaten.

“Er is geen bewijs in mijn dossier omdat ik niets verkeerds heb gedaan”, zei Andrew Tate na te zijn ondervraagd door het Roemeense directoraat voor onderzoek naar georganiseerde misdaad en terrorisme, of DIICOT. “Iedereen weet dat ik onschuldig ben.”

Volgens de advocaten van de gebroeders Tata heeft DIICOT ook beslag gelegd op hun apparaten voor elektronische gegevensanalyse.

“We zijn ervan overtuigd dat het bewijs in het voordeel van onze cliënten is, en absoluut niet tegen hen”, zei Ewan Glija, een van de advocaten van de gebroeders Tate, tegen de media.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *