New York, VS (CNN) – De voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo beweerde in zijn memoires dat voormalig VN-ambassadeur Nikki Haley “samenzweerde” met de dochter van voormalig president Donald Trump, Ivanka en schoonzoon Jared Kushner, om te proberen vice-president te worden. Trump, volgens een uittreksel uit de memoires gezien door CNN.

Pompeo schreef dat John Kelly, de toenmalige stafchef van Trump, hem vertelde dat Haley een ontmoeting met de president had gepland om te bespreken wat volgens haar een persoonlijke kwestie was, en kwam toen naar een Oval Office-bijeenkomst met Kushner en Ivanka Trump. , die toen senior adviseurs van de Tweede Kamer waren. wit.

CNN heeft contact opgenomen met Kelly voor commentaar op de bewering van Pompeo.

Op donderdag ontkende Haley de beschuldigingen van Pompeo en zei dat ze “nooit een gesprek had gehad met Jared of Ivanka of de president over het vice-presidentschap”.

In zijn boek, Don’t Give An Inch: Fighting for the America I Love, valt Pompeo in 2024 herhaaldelijk potentiële Republikeinse tegenstanders aan, waaronder Haley en voormalig nationale veiligheidsadviseur John Bolton, terwijl hij het congreslid van Kansas en de CIA-directeur plaagt. Voormalige Amerikaanse speculatie over zijn eigen presidentiële ambities.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *