Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Een Koeweitse islamitische prediker, Othman Al-Khamis, heeft commentaar geleverd op het incident van het verbranden van een kopie van de koran in Zweden, te midden van opschudding en veroordelingsverklaringen van een aantal Arabische en islamitische regeringen.

In een video die hij op zijn officiële sociale mediapagina’s plaatste, zei Al-Khamis: “Ja, ik heb bereikt wat ik wilde en we werden boos, maar we wilden weten dat deze kwestie ons niet te veel aangaat. ..”

En hij vervolgde, zeggende: “Wij zeggen tegen deze smerige onreinheid die Gods Boek heeft verbrand, moge hij gezegend en verheven zijn. Er zijn hardere houdingen ten opzichte van die kwaadwillende mensen die deze daad hebben begaan…”

En de Saoedische islamitische predikant, Ayed Al-Qarni, plaatste een tweet waarin hij opmerkte: “Het verbranden van een kopie van de Heilige Koran in Zweden is een walgelijke daad die anderhalf miljard moslims provoceert en rellen veroorzaakt, en de Koran zal blijven bestaan. behouden, gezuiverd, heilig en verheven ondanks hun neus.” En wij zijn Zijn Beschermers.”

Wasim Youssef, een islamitische prediker uit de Emiraten, reageerde eerder op een tweet waarin hij zei: “Als je alle korans van moslims verbrandt en de as van je verbranding op de berghellingen verspreidt en smelt met het water van de zeeën en rivieren, dan het boek van God in de borsten van onze kinderen voor onze oudsten, en God beschermt zijn religie en zijn boek, dus wat je ook doet is tevergeefs.” Wat betreft de belofte van onze Heer en wat onze harten bevatten volgens het Boek van onze Heer: {Inderdaad, Wij hebben het gedenkteken geopenbaard en wij zullen het bewaken}.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *