(CNN) – Bronnen hebben aan CNN de aard onthuld van geheime documenten die vorige week zijn gevonden in het huis van de voormalige Amerikaanse vice-president Donald Trump, Mike Pence, in Indiana.

De bronnen zeiden dat de documenten materiaal bevatten dat wordt beschreven als notities die zijn opgesteld voor Pence’s buitenlandse reizen, eraan toevoegend dat sommige van de geheime documenten waarschijnlijk werden gebruikt om buitenlandse bijeenkomsten voor Pence voor te bereiden en mogelijk over het hoofd zijn gezien tijdens het inpakproces omdat ze tussen oude reismappen zaten.

Volgens de bron waren de geheime documenten niet zichtbaar tenzij het personeel zorgvuldig de mappen doorzocht.

Het is niet ongebruikelijk dat presidenten en vice-presidenten dagboeken ontvangen van mensen die ze in het buitenland ontmoeten.

Bronnen die met CNN spraken, zeiden dat de memo’s basale biografische informatie bevatten over buitenlandse leiders en soms meer gevoelige informatie.

Volgens de functionaris werkt de FBI samen met Amerikaanse inlichtingendiensten om de documenten te evalueren, een proces dat onder meer bepaalt hoe nieuw de gegevens zijn, het niveau van geheime informatie en het potentiële risico dat ze zich op een niet-geautoriseerde locatie bevinden.

Een bron die enkele van de geheime documenten te zien kreeg, vertelde CNN dat op basis van wat hen werd verteld er niets bijzonders aan de documenten was, en beschreef de hashtags als “laag niveau” in termen van vertrouwelijkheid.

CNN meldde eerder deze maand dat geheime documenten gevonden in het privékantoor van voormalig president Joe Biden in Washington onder meer memo’s van Amerikaanse inlichtingendiensten en briefingsmateriaal bevatten met betrekking tot Oekraïne, Iran en het Verenigd Koninkrijk uit de tijd van Joe Biden als vice-president van Barack Obama. Obama.

CNN meldde eerder dat sommige documenten die in het voormalige kantoor van Biden waren gevonden, als topgeheim waren geclassificeerd.

Evenzo werden eerder meer dan 300 geheime documenten gevonden in het Mar-a-Lago-resort van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump in Palm Beach, Florida, hetzij in dozen die door Trump-medewerkers aan het Nationaal Archief werden overhandigd, hetzij in materiaal dat later bij de FBI werd gevonden.

Tijdens de zoektocht in augustus vond de FBI 18 documenten die als uiterst geheim waren geclassificeerd en 54 geheime documenten, volgens gerechtelijke documenten.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *