Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Egyptische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft woensdag de terugkeer aangekondigd van 5 van zijn onderdanen op een totaal van 14 Egyptenaren die gewond zijn geraakt bij een brand met het BEATA ALFA-schip voor de Turkse kust. .

Het ministerie kondigde in een verklaring op zijn Facebook-pagina aan: “Als onderdeel van de inspanningen van het ministerie van Buitenlandse Zaken, vertegenwoordigd door de consulaire sector en de Ambassade van de Arabische Republiek Egypte in Ankara en het Consulaat-Generaal in Istanbul, om de brandincident waaraan het BEATA ALFA-schip werd blootgesteld voor de Turkse kust, het thuisland van 5 Egyptische onderdanen op een totaal van 14 onderdanen, nadat de ambassade de reisprocedures heeft doorlopen en de nodige documenten heeft afgegeven en ervoor heeft gezorgd dat hun gezondheidstoestand dit toelaat ze om dit te doen.

Ze voegde eraan toe: “We werken nog steeds aan het monitoren van de gezondheidstoestand van de resterende burgers die bij het ongeval zijn omgekomen totdat ze allemaal naar hun vaderland terugkeren.” En ze voegde eraan toe: “De ambassade blijft haar uiterste best doen door middel van herhaalde contacten met de relevante Turkse autoriteiten om de beste behandeling van de gewonden te garanderen, evenals om de oorzaken van het ongeval te achterhalen en de resultaten van het onderzoek te verkrijgen. in die zin, en het verlenen van rechtsbijstand aan benadeelde partijen, waaronder werkzaamheden ter verkrijging van hun verzekeringspremies en de noodzakelijke geldelijke vergoeding.

Ambassadeur Ahmed Abu Zeid, een woordvoerder van het ministerie, zei in een eerder deze maand vrijgegeven verklaring dat het ministerie van Buitenlandse Zaken de zaak van Egyptenaren die gewond zijn geraakt bij de brand in de gaten houdt, en voegde eraan toe dat “de inspanningen gericht zijn op leden van het consulaat-generaal in Istanbul bezoekt de gewonden in de ziekenhuizen die ze ontvangen.” Behandeling ermee om ze te controleren totdat ze hersteld zijn en veilig naar huis terugkeren.”

Destijds vervolgde hij: “De Egyptische ambassade in Ankara zet haar inspanningen met de relevante Turkse autoriteiten voort om de redenen voor het ongeval te achterhalen en de resultaten van het onderzoek in dit verband te verkrijgen, en de ambassade spant zich ook in om rechtsbijstand aan de benadeelde om ervoor te zorgen dat zij hun recht en de nodige geldelijke vergoeding ontvangen.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *