De club Al-Adalah maakte woensdag een contract bekend met de Zweedse spits Marcus Antons, die de rangen van het eerste elftal, afkomstig van de Zweedse club Varnamo, gaat versterken.
En Al-Riyadiah gaf in zijn uitgave van woensdag aan dat het management van de Oosterse club besloot om de Zweedse speler op te nemen na de competitie met de Emirati-club, waarbij hij opmerkte dat zijn eerste optreden bij het team aanstaande vrijdag tegen de overeenkomst zou zijn.
Al-Adalah’s Twitter-account verwelkomde de “31-jarige” Zweed met een tweet die zei: “Welkom onze nieuwe speler, Zweed Marcus Antonson, die afkomstig is van de Zweedse club Varnamo.”
Antonson nam tijdens het huidige seizoen deel aan één wedstrijd met Varnam in de eerste Zweedse competitie, waarin hij één doelpunt scoorde.
Vorig seizoen speelde hij 33 wedstrijden, met in totaal 2957 minuten, waarin hij 22 doelpunten wist te maken.
De Zweedse spits speelde tot nu toe voor de Engelse clubs Leeds United en Blackburn, het Noorse Stabaek, Malmö en het Zweedse Halmstad.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *