Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Wassim Youssef, de predikant van de Sjeik Sultan bin Zayed Eerste Moskee in de Emiraten, gaf commentaar op twee incidenten van het verbranden en verscheuren van twee exemplaren van de Koran in Zweden en Nederland, te midden van opschudding in de islamitische wereld en officiële veroordelingen.

In een tweet op zijn Twitter-pagina zei Wassim Youssef: “Gisteren een extremist uit Zweden en vandaag een extremist uit Nederland, waarvan de een brandt en de ander scheurt! En wij als moslims houden vast aan de constanten van ons ware geloof. We respecteren onze religie, moraal en wetten van onze landen. Zijn het echt extremisten? Weet jij het verschil?

En hij vervolgde, zeggende: “Als je alle islamitische Korans verbrandt, en de as van je verbranding verspreidt op de hellingen van de bergen, zodat het smelt met het water van de zeeën en rivieren, dan is Gods boek in de borsten van onze kinderen vóór onze oudsten, en God beschermt Uw religie en Uw Boek, zodat alles wat u doet tevergeefs is. We hebben een herinnering gestuurd en die zullen we bewaren.”

Wassim Youssef reageerde op een tweet voor het officiële Arabische Twitter-account van de Zweedse regering, waarin hij zei: “Het koppelen van wat een individu doet en het doorgeven aan de regering van een land is volkomen oneerlijk. De Zweedse regering steunt op geen enkele manier de anti-islamitische opvattingen die sommigen gebruiken tijdens demonstraties”, reageerde hij met een tweet waarin hij zei: “Maar het wordt het standpunt van de regering als degenen die de Heilige Koran verbranden niet worden gestraft! Protesteren tegen de vrijheid van meningsuiting is een zwak, zwak, walgelijk argument. Het beledigen van welke religie dan ook en het provoceren van de gevoelens van haar volgelingen, en het stilzwijgen van de regering hierover is instemming! Moge Gods vloek op de vrijheid rusten.” Een uitdrukking die leidt tot sektarisme en extremisme!

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *