De zwem- en karatewedstrijden in de eerste fase van de 18e Armed Forces Sports Games, georganiseerd door de King Faisal Air Force Base in Tabuk, zijn woensdag afgelopen.
In het algemeen klassement van de zwemwedstrijden behaalde het Air Force-team de eerste plaats, het PZO-team de tweede plaats en het legerteam de derde plaats.
Generale Stafpiloot Ibrahim bin Faleh Al-Sultan, commandant van King Faisal Air Base in de Northern Sector, kroonde de winnaars van de gouden, zilveren en bronzen medailles en prijzen die aan hen waren toegekend, terwijl hij de juryleden van het toernooi eerde.
Bij de karatewedstrijden werd ook de eerste plaats gewonnen door het luchtmachtteam, de tweede plaats door het landleger en de derde plaats door de PZO.
Generaal-majoor Fahd bin Saad Al-Qahiz, commandant van de eerste Imam Faisal bin Turki-brigade, eerde de winnaars met de aan hen uitgereikte prijzen en bedankte hen voor hun voortreffelijke aanbod tijdens het toernooi.
Daarnaast gaan de competities van de 18e Krijgsmacht Sportspelen in de eerste fase in boogschieten, volleybal en voetbal (indoor) door, en duren tot 4 februari.
Het is veelbetekenend dat de baan, waaraan meer dan drieduizend atleten van het leger, de luchtmacht, de marine, PZO, Strategic Missile Forces en het General Directorate of Services deelnemen, tot doel heeft atleten te midden van eerlijke concurrentie te introduceren, met de nadruk op veel fysieke vaardigheden en het ontwikkelen en verbeteren van vaardigheden. Individueel en collectief, wat atleten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan toernooien en sportcompetities op verschillende interne en externe niveaus, en zal plaatsvinden in drie fasen, de eerste fase in de regio Noordwest (Tabuk) en de bijbehorende competities worden momenteel gespeeld op King Faisal Air Base, en de tweede fase in de oostelijke regio (Dhahran), en de tweede fase De derde is in de noordelijke regio (Hafar Al-Batin), en omvat groeps- en individuele spellen, namelijk: boogschieten, zwemmen, karate, volleybal, voetbal, voetbal, cross country, basketbal, handbal, atletiek, tafeltennis, taekwondo, judo en gewichtheffen.

Spelen van de strijdkrachten.  Luchtmacht plukt zwem- en karategoud

Spelen van de strijdkrachten.  Luchtmacht plukt zwem- en karategoud

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *