Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De minister van Islamitische Zaken in het Koninkrijk Saoedi-Arabië, Abdul Latif Al-Sheikh, zag woensdag dat de tijd van “schuldhandelaren onherstelbaar voorbij is”, en beschreef hen als “clowns”.

Abdul Latif Al-Sheikh zei in opmerkingen aan de zijlijn van zijn inspectie van de afdeling van het ministerie in de oostelijke regio van het Koninkrijk: “Predikingsplatforms worden nu voor 100 procent gecontroleerd en duizenden mogen deze acties uitvoeren die werden voorafgegaan door de profeten om Almachtige God met wijsheid aan te roepen, door goed te prediken en op de beste manier te argumenteren”, zoals hij zei.

Minister van Islamitische Zaken in Saoedi-Arabië: “De tijd van clowns, acteurs, worstelaars, activisten en oproephervormers is voorbij”, zei hij.

En Abdul Latif Al-Sheikh voegde eraan toe, zeggende: “Nu is er een prediker, God zij geprezen, op een zeer prominent niveau. Ze vrezen God en hebben ontzag voor Hem, en ze hebben een overvloed aan kennis. Ze zijn de zonen van dit land en ze willen laten zien wat ze weten”, zei hij.

En de minister van Islamitische Zaken vervolgde: “Wat betreft de acteurs, de clowns, de mensen die de spot drijven met mensen en de lichtzinnigen die naar je toe willen komen wat anderen naar je toe hebben gebracht, hun tijd is onherstelbaar voorbij, als God het wil,” hij zei. zetten

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *