Washington, VS (CNN) – De Russische ambassadeur in de Verenigde Staten, Anatoly Antonov, zei dinsdag in een verklaring dat de Russische strijdkrachten door de VS gemaakte M1 Abrams-tanks en ander NAVO-militair materieel zullen vernietigen als ze aan Oekraïne worden geleverd. .

Gevraagd naar commentaar op mogelijke leveringen van M1 Abrams-tanks aan Kiev, zei Antonov dat “een analyse van de hele reeks acties door Washington aantoont dat de Amerikanen” voortdurend de snelheid van militaire hulp aan hun marionettenregering verhogen “, zoals hij het beschreef. .

“Als de beslissing wordt genomen om M1 Abrams-tanks naar Kiev te sturen, zullen de Amerikaanse tanks zonder enige twijfel worden vernietigd, samen met de militaire bevoorrading van de NAVO”, benadrukte de Russische ambassadeur.

“Het is duidelijk dat Washington ons opzettelijk een strategische nederlaag probeert toe te brengen”, voegde hij eraan toe. Het geeft “groen licht voor het gebruik van Amerikaanse hulp om een ​​aanval op de Krim te lanceren en sluit de ogen voor de misdaden begaan door extremisten tegen de bevolking van Donbass, Kherson en Zaporozhye”.

Antonov bevestigde opnieuw: “Als de Verenigde Staten zouden besluiten deze tanks te leveren, zou het onmogelijk zijn om een ​​dergelijke stap te rechtvaardigen met argumenten over verdedigingswapens”, en dit zou “een flagrante provocatie tegen de Russische Federatie zijn, waarover niemand iets zou moeten weten”. illusies.” wie is de echte agressor in het conflict”. Cadeau”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *