(CNN) — Het hoofd van de Russische particuliere militaire Wagner Group, Yevgeny Prigozhin, beter bekend als de chef-kok van president Vladimir Poetin, deed dinsdag een beroep op de Russische Doema (lagerhuis) om wettelijke bescherming te bieden aan vrijwilligers en gevangenen die als huurlingen voor de Wagner Group vechten. in Oekraïne.

Prigozhin zei in een brief aan Vyacheslav Volodin, hoofd van de Doema, gepubliceerd door Yevgeny Prigozhin’s Concorde-bedrijf: “Er zijn media die negatieve informatie zoeken over vrijwilligers, inclusief ex-gevangenen, en materiaal publiceren dat verdedigers van Rusland afbeeldt, mensen die sterven voor ons geven ze hun leven in een kwaad daglicht en schilderen ze af als schurken en criminelen.”

Hij voegde eraan toe: “Het is noodzakelijk om publicaties van negatieve aard en elke kritiek op de deelnemers aan de speciale militaire operatie in Oekraïne, evenals informatie over hun misdaden in het verleden, te verbieden.”

En hij vervolgde: “Ik vraag u om maatregelen te nemen met betrekking tot de introductie van een artikel over smaad van de reputatie van deelnemers aan vijandelijkheden, vrijwilligers, inclusief ex-gedetineerden, in overeenstemming met het strafrecht.”

Hij zei dat de strijders van Wagner “dapper en eervol hun plicht jegens het moederland vervullen, effectief militaire taken uitvoeren, de nationale veiligheid waarborgen en verliezen lijden in de strijd.”

Hij verklaarde dat “de media en bloggers die openlijk vrijwilligers belasteren, moeten worden onderdrukt om onze samenleving te versterken in het licht van externe bedreigingen vanuit Rusland.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *