Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Paris Saint-Germain-verdediger Prisnel Kimpembe was verrast door de aankondiging van coach Christophe Galtier van de aanstelling van zijn collega Kylian Mbappe als vice-captain van het team op het veld.

De 23-jarige Franse ster droeg de armband in de wedstrijd van het team met Paye de Castelo in de ronde van 32 van de Franse beker, na de afwezigheid van de Braziliaan Marquinhos, de eerste aanvoerder, samen met Kimpembe en de Italiaan Marco Verratti. stonden op de tweede plaats. En de derde in de keten van leiders van de Parijse club.

“De afgelopen uren heb ik veel over mezelf kunnen horen en lezen”, schreef Prisnel Kimpembe op zijn Instagram-profiel en voegde eraan toe: “Daarom wil ik dingen verduidelijken om verdere verspreiding van valse informatie in dit verband te voorkomen.”

Hij vervolgde: “Ik ben niet op de hoogte gebracht van deze beslissing, het is volkomen verkeerd, maar ik zal altijd de beslissingen van de club respecteren.”

Kimpembe kan momenteel niet deelnemen met zijn team vanwege een zware blessure, waardoor hij ook niet in staat was om het Franse nationale team te vormen op het afgelopen WK.

Presnell Kimpembe (27 jaar) droeg eerder de armband in het bijzijn van teamgenoot Mbappé.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *