Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Adviseur van de president van de VAE, Anwar Gargash, zei woensdag dat het “beschamende gedrag” van sommige extremisten jegens de koran het verschil in waardesystemen tussen samenlevingen aantoont, terwijl hij commentaar gaf op het incident met de koranverbranding in Zweden, afgelopen zaterdag.

Gargash schreef op zijn officiële Twitter-pagina: “De beschamende acties van extremisten ten opzichte van de Heilige Koran benadrukken het verschil in waardesysteem tussen samenlevingen en tonen de onevenwichtigheid in de omgang met hen. In een tijd waarin sommige regimes deze acties beschermen onder het voorwendsel van vrijheid van denken, promoten ze hun waarden als menselijke referenties”, zei hij.

En de presidentiële adviseur in de Emiraten vervolgde en zei: “De bescherming en het respect van overtuigingen is een prioriteit die moet worden gegarandeerd door beschaafde samenlevingen”, zei hij.

Een Jemenitische man met de dubbele Zweedse en Deense nationaliteit heeft zaterdag een kopie van de Koran in brand gestoken tijdens een protest van de Zweedse regering buiten de Turkse ambassade in Stockholm.

Dit gedrag stuitte op wijdverspreide boze reacties uit verschillende islamitische landen, terwijl het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken suggereerde dat het een “opzettelijke poging” was om de eenheid van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) te verzwakken.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *