(CNN) — Meta, het moederbedrijf van Facebook, heeft woensdag aangekondigd dat het heeft besloten om de accounts van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump in de komende weken opnieuw te activeren op zijn platforms, twee jaar nadat het de accounts had opgeschort na de aanval van 6 januari 2021 op de Capitool gebouw.

Door zijn Facebook- en Instagram-accounts opnieuw te activeren, kan Trump enorme en krachtige communicatieplatforms gebruiken en geld inzamelen voor zijn kandidatuur bij de presidentsverkiezingen.

De beslissing, die volgt op een soortgelijke stap van Twitter, zou ook het landschap kunnen veranderen van hoe een lange lijst van platforms Trump-accounts beheert.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *