Al-Ahly’s eerste voetbalteam consolideerde dinsdag de top van de Yellow League voor de eerste divisie na een “3-0” overwinning op Al-Jabalain in de uitgestelde wedstrijd van de 10e ronde bij Prince Abdullah Al. – Faisal Stadium in Jeddah, het winnen van de titel van “Winterkampioen” en profiterend van het doelsaldo tussen het stadion en Al-Faisaly, de runner-up.
Haitham Asiri, een speler van Al-Ahly, opende het eerste doelpunt van zijn team in de “40”. minuten van de eerste helft, gebruikmakend van de voorzet van de Algerijn Riyad Boudebouz, en Haitham kwam weer terug om de voortgang van zijn team te consolideren met een tweede doelpunt na de pass “55” van Riyad Boudebouz, en Salman voegde het derde doelpunt van Al-Moasher Al-Ahly toe op “86 “. Profiteren van de Gambiaanse Madou Barrow, een nieuwkomer in het West-team.
Met deze overwinning zette het Al-Ahly-team zijn derde opeenvolgende overwinning voort en werd de eerste met 34 punten. Aan de andere kant verloor Al-Jabalain de derde partij op rij, waardoor de stand op de tiende plaats bevroor tot 21 punten.
Het is veelbetekenend dat Al-Ahly zaterdag een bezoek brengt aan Al-Qaisumah in het Al-Batin Stadium in de eerste wedstrijden van de tweede ronde, terwijl Al-Jabaleen Al-Sahel zijn gastheer, Prins Saud bin Jalawi, zal verwelkomen. Stadion in Al-Khobar op dezelfde dag.

Met drie bergen... Al-Ahly is de

Met drie bergen... Al-Ahly is de

Met drie bergen... Al-Ahly is de

Met drie bergen... Al-Ahly is de

Met drie bergen... Al-Ahly is de

Met drie bergen... Al-Ahly is de

Met drie bergen... Al-Ahly is de

Met drie bergen... Al-Ahly is de

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *