Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Volgens Ocla’s “Speed ​​Test” wereldwijde internetsnelheidsindex bereikte de gemiddelde downloadsnelheid via mobiel internet in de VAE 331,7 megabytes per seconde in december 2022, waarmee de VAE wereldwijd en in de Arabische wereld als eerste in mobiele downloadsnelheid.

Qatar staat op de tweede plaats in de wereld met een gemiddelde downloadsnelheid van 311,2, gevolgd door Bahrein op de derde plaats wereldwijd met een downloadsnelheid van 262,5 in mobiele internetdiensten.

SpeedTest Index publiceert een maandelijks rapport dat de bandbreedtesnelheden van vast en mobiel internet over de hele wereld rangschikt.

Lees meer over de classificatie van internationale en Arabische landen in de bovenstaande infographic:

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *