Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten hebben een videoclip gedeeld van prins Turki Al-Faisal, het voormalige hoofd van de Saoedische inlichtingendienst, en zijn commentaar en antwoord op een vraag van een verslaggever van een Saoedische staatsnieuwszender over het verbranden van een kopie van de Koran in Zweden.

Prins Turki Al-Faisal zei in een verklaring, gedragen door de officiële Saoedische zender: “Er is geen macht en geen macht behalve bij God.

De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, Tobias Billström, beschreef anti-islamprovocaties als “gruwelijk” nadat een rechtse politicus zaterdag een kopie van de Koran verbrandde tijdens een door de politie goedgekeurd protest buiten de Turkse ambassade in Stockholm.

“Anti-islamitische provocaties zijn afschuwelijk… Zweden heeft verreikende vrijheid van meningsuiting, maar dat betekent niet dat de Zweedse regering, of ik, de geuite standpunten steunen”, zei Billstrom zaterdag in een tweet op zijn officiële Twitter-pagina. .

Het incident gebeurde tijdens een van de twee protesten die de politie van Stockholm zaterdag groen licht gaf voor de Turkse ambassade. Op video’s van het incident is te zien hoe de rechtse anti-immigrantenpoliticus Rasmus Paludan een fotograaf toespreekt die een kopie van de koran vasthoudt. Na zijn toespraak ging Paludan verder. Steek het boek aan met een aansteker.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *