NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg reageerde op Russische bedreigingen nadat Duitsland de inzet van Leopard 2-tanks in Oekraïne had aangekondigd en zei dat de Oekraïners hadden bewezen “dat ze zeer bekwaam zijn en in staat zijn om met de wapens om te gaan die hun door NAVO-bondgenoten zijn gegeven”, eraan toevoegend dat Vladimir Poetin viel “een ander land met een groot potentieel” aan. soevereiniteit in Europa”, en dat ze het “recht op zelfverdediging” hebben, zoals hij zei.

Stoltenberg zei in een interview met CNN: “De Oekraïners hebben bewezen dat ze zeer bekwaam en in staat zijn om met wapens van NAVO-bondgenoten om te gaan, en ik ben er zeker van dat ze hetzelfde zullen doen met de belangrijkste gevechtstanks van NAVO-bondgenoten, vooral omdat veel van hen hebben al ervaring op de eerste linie met het besturen van gepantserde voertuigen en tanks.” De veldslagen zijn uit het Sovjettijdperk en dat is natuurlijk een nuttige achtergrond als ze meer NAVO-gevechtstanks gaan oefenen.”

Hij vervolgde: “We moeten onthouden wat dit is, dit is een agressieoorlog. President Poetin viel een ander soeverein land in Europa aan, Oekraïne, en Oekraïne heeft het recht op zelfverdediging, en wij hebben het recht om hen te steunen door dat recht te steunen, want als president Poetin wint, is dat een tragedie.” Voor Oekraïners en gevaar voor ons, want het is een boodschap dat autoritaire leiders militair geweld zullen gebruiken om te krijgen wat ze willen, dan wordt de wereld gevaarlijker – en zijn we kwetsbaarder, dus het is in ons veiligheidsbelang om Oekraïne te steunen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *