De dashcambeelden van de politie tonen momenten van de achtervolging om 04.00 uur om de bestuurder te arresteren, later geïdentificeerd als Kyle Wagner, die ervan werd beschuldigd op 14 januari in de auto van iemand anders te hebben gereden.

Het slachtoffer sliep op de achterbank en werd wakker van de hoge snelheid van het voertuig. Het slachtoffer belde 911 om deze man te melden en zei: “Ik was bij het benzinestation en mijn man stapte uit de auto”, en merkte op dat ze “niet wist waar hij was”.

Tijdens dit gesprek werd ze tegen Wagner horen praten en zei: ‘Ik ben echt bang. Je weet dat je terug moet komen.”

De politiepatrouille ramde de auto met een achtervolgingstactiek tegen een beschermend hek en Wagner werd meerdere keren gearresteerd en aangeklaagd.

Na Bekijk het moment waarop een man een vrouw achtervolgde die een auto had gestolen en wegrende, bewerend dat hij haar aan het ‘redden’ was. verscheen als eerste op Gatto pers.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *