Het eerste voetbalelftal van Barcelona plaatste zich woensdag voor de halve finales van de Spaanse beker door gastspeler Real Sociedad te verslaan met een doelpunt van de Fransman Ousmane Dembele.
De Baskische club speelde vanaf de 40e minuut met tien man, nadat Bryce Mendes direct van het veld werd gestuurd nadat hij over het been van Sergio Busquets was gestruikeld.
Op wat de 43e verjaardag van hun coach Xavi Hernandez zou zijn geweest, profiteerde Barcelona vroeg in de tweede helft van een numerieke achterstand, waarbij Dembélé het enige doelpunt van de wedstrijd scoorde, nadat hij in het strafschopgebied aan de rechterkant had ingebroken en prachtig had gescoord. de bal in een smalle hoek in de buurt van de 52e minuut.
De Catalaanse club, recordhouder voor het aantal competitietitels met 31, waarvan de laatste in 2021 was, verhoogde hun controle over het spel en slaagde er niet in hun voortgang te verdubbelen.
De Duitse doelman Andre Ter Stegen behoedde Barcelona voor extra tijd nadat hij in de derde minuut van de blessuretijd een uitstekende redding had gemaakt om het schot van John Andre Olasagati te redden.
Barcelona bleef op koers voor hun tweede titel in het Xavi-tijdperk, nadat het in Riyad, de Saoedische hoofdstad, uiteindelijk de Spaanse Super Cup ten koste van Real Madrid met 3-1 had gewonnen.

Barcelona plaatste zich voor de halve finales van de King's Cup

Barcelona plaatste zich voor de halve finales van de King's Cup

Barcelona plaatste zich voor de halve finales van de King's Cup

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *