Röntgenfoto’s gemaakt door de Braziliaan Michel Delgado, een speler van het eerste voetbalteam van Al-Hilal, onthulden dinsdag dat hij een blauwe plek op zijn schouder heeft, maakte Al-Asmi club bekend via zijn officiële Twitter-account. sociale netwerksite.
Delgado raakte geblesseerd in de laatste wedstrijd van zijn team tegen Abha, de 14e ronde van de Saudi Roshen League.
Op het veld begonnen de Al-Hilal-spelers de training met conditieoefeningen met de bal, en de coach van het Argentijnse team, Ramon Diaz, gebruikte tijdens de training een reeks tactische zinnen en sloot deze af met een technische manoeuvre, op de veld.
Van zijn kant leidde de Nigeriaanse spits Odion Ighalo, de spits van Al-Azraq, fitnesstraining, hardlopen op het veld en verschillende oefeningen met de bal.
Al-Hilal bereidt zich voor op de confrontatie met mede-Copa del Rey-kampioen Al-Fayha in de Saudi Super Cup op donderdag in het Prince Faisal bin Fahd Stadium.

Al-Hilal.. Michelle liep een blauwe plek op haar schouder op

Al-Hilal.. Michelle liep een blauwe plek op haar schouder op

Al-Hilal.. Michelle liep een blauwe plek op haar schouder op

Al-Hilal.. Michelle liep een blauwe plek op haar schouder op

Al-Hilal.. Michelle liep een blauwe plek op haar schouder op

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *