Van de Britse erkenning van de verdwijning van honderden migrantenkinderen, de ontmoeting van de Jordaanse monarch met Netanyahu in Amman en de voortzetting van het werk van de onderzoeksrechter aan de explosie in de haven van Beiroet, via het inlichtingenrapport dat Wagners tactiek onthult , helemaal tot aan het ontslag dat de Oekraïense regering trof na het “corruptieschandaal” … Hier CNN’s Arabische dagelijkse samenvatting met koppen over enkele van de belangrijkste verhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

Sommigen van hen komen uit Egypte en Turkije. Groot-Brittannië geeft toe dat honderden migrantenkinderen zijn verdwenen

Het Verenigd Koninkrijk heeft toegegeven dat honderden migrantenkinderen vermist zijn sinds de regering begon met het opvangen van minderjarigen in hotels als gevolg van de druk op het opvangsysteem voor asielzoekers in het land.

De Jordaanse monarch verwelkomt Netanyahu bij zijn eerste buitenlandse bezoek sinds zijn terugkeer als premier van Israël

De Jordaanse koning Abdullah II heeft dinsdag de Israëlische premier Benjamin Netanyahu ontvangen in de hoofdstad Amman, volgens een verklaring van het Jordaanse koninklijke hof.

Na een onderbreking van 13 maanden… hervat de onderzoeksrechter voor de explosie in de haven van Beiroet zijn werk, onder kritiek

Rechter Tariq Al-Bitar, rechter in de zaak van de havenexplosie in Beiroet, hervatte dinsdag zijn onderzoek naar de zaak, die 13 maanden was opgeschort. En hij besloot acht nieuwe mensen te vervolgen, meldt het Nationaal Persbureau dinsdag.

Een collega werd gedood met een voorhamer … Het inlichtingenrapport onthult Wagner’s meedogenloze tactieken in Oekraïne, zelfs alleen

Terwijl de Russische invasie van Oekraïne hapert, boekt een groep enig succes op het slagveld. De brutaal efficiënte Wagner PMC wordt geleid door Poetins bondgenoot Yevgeny Prigozhin. En de Oekraïense leiding maakt zich zorgen over het succes van Wagner.

Het ontslag treft de Oekraïense regering. Het ontslag van de plaatsvervangend minister van Defensie en de plaatsvervangend hoofdaanklager vanwege het “corruptieschandaal”

De Oekraïense vice-minister van Defensie Vyacheslav Shapovalov heeft ontslag genomen uit de functie die verantwoordelijk is voor militaire logistiek, na een schandaal in verband met de aankoop van voedsel voor het leger.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *