De eerste aflevering van “The Last of Us”, een serie gebaseerd op een videogame, was een enorm succes toen deze vorige week op HBO werd uitgezonden, en dat had ook een positief effect op de games.
De game stond bovenaan de top 10 van best verkochte games van Amazon America, waarbij de tweede aflevering de nummer één plek innam in Amazon America en nummer twee in Canada en Frankrijk.
De serie “The Last of Us” had de op een na grootste opening op HBO, aangezien het de op een na meest opbrengende serie is sinds 2010, volgens een rapport gepubliceerd door Deadline.
En de eerste aflevering van The Last of Us werd 4,7 miljoen keer bekeken, en de bijdrage van een tv-serie op basis van de game belooft het momentum van de game te herstellen en een nieuw publiek aan te trekken, en de game keert terug naar de Amazon-bestsellerlijsten.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *