Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman stuurde een telegram naar de Iraakse premier Mohammed Shia Al-Sudani, waarin hij hem feliciteerde met zijn succes in de Gulf Cup, meldt officieel Saudi-Arabië. Persbureau (SPA) op dinsdag.

De tekst van het nieuws, gepubliceerd door het Saudi Press Agency, was getiteld “25th Arabian Gulf Cup”.

De Saoedische kroonprins feliciteerde de Iraakse premier bij “twee gelegenheden met het succes van de Republiek Irak bij het organiseren van het 25e voetbalkampioenschap van de Arabische Golf Cup en het eerste Iraakse voetbalteam dat de Champions Cup won”, zei Wass.

Iran protesteerde tegen de naamgeving van het toernooi “Arabian Gulf Cup” en belde de Iraakse ambassadeur om hem te informeren over zijn protest tegen de naamgeving van het toernooi met deze naam door de premier van Irak.

In zijn bericht zei prins Mohammed bin Salman: “Ter gelegenheid van het succes van de Republiek Irak bij het organiseren van het 25e voetbalkampioenschap van de Arabische Golf en de eerste overwinning van het Iraakse voetbalteam in het kampioenschap, zijn we verheugd onze oprechte felicitaties voor uw land en onze beste wensen voor verdere vooruitgang en succes voor uw volk en uw land. broer,” zei hij.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *