(CNN) — Het plaatsvervangend hoofd van de Russische Veiligheidsraad, Dmitry Medvedev, zei dinsdag dat “Russische tegenstanders die toezicht houden op de wapenproductie teleurgesteld zullen zijn, omdat er van alles genoeg is.”

Dat zei Medvedev tijdens een bezoek aan de Kalashnikov-fabriek in de stad Izhevsk, waar hij een bijeenkomst hield over de productie van wapens en militaire voertuigen, meldt het Russische persbureau “Tass”.

De Russische functionaris voegde eraan toe: “We hebben de voertuigen gezien en vandaag zullen we het hebben over de productie van de belangrijkste wapens, met een focus op drones, die vooral in trek zijn tijdens een speciale militaire operatie”, verwijzend naar de Russische invasie van Oekraïne. .

Hij vervolgde: “Onze vijanden kijken ook toe en beweren van tijd tot tijd dat we dit of dat missen, dat we alleen genoeg raketten hebben voor nog een paar aanvallen of iets dergelijks, dus ik zou ze teleurstellen als we genoeg van alles hadden. “

Het is belangrijk op te merken dat de Amerikaanse minister van Defensie, Lloyd Austin, vrijdag zei dat Rusland “geen munitie meer heeft en zware verliezen lijdt tijdens de gevechten in Oekraïne”.

“Rusland wendt zich nu tot zijn weinige overgebleven partners om zijn tragische en onnodige invasie van Oekraïne te bevoorraden, maar zelfs Iran en Noord-Korea zullen niet toegeven dat ze wapens aan Moskou hebben geleverd”, voegde Austin eraan toe tijdens een bijeenkomst van het Oekraïense ministerie van Defensie. Liaison Group op de Amerikaanse luchtmachtbasis in Ramstein, West-Duitsland. .

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *