Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Het Amerikaanse supermodel en reality-tv-ster Kylie Jenner trok maandag de aandacht op de Schiaparelli Haute Couture-landingsbaan in Parijs, Frankrijk, toen ze arriveerde in een strapless zwarte fluwelen jurk versierd met een levensgrote leeuwenkop. .

Een superrealistische nep-leeuwenkop bedekte Jenners hele borst. Ze voltooide de outfit met een paar zwarte Schiaparelli-pumps met verfraaide gouden uiteinden.

Even nadat ze was gaan zitten, werd Jenners surrealistische leeuwenlook opnieuw op de landingsbaan gespot, samen met een aantal andere dierencombinaties. Volgens de presentatiepost is de collectie geïnspireerd door Dante’s “inferno” en de negen cirkels van de hel, een metafoor voor de creatieve onzekerheid en kwelling die alle kunstenaars ervaren, schrijft creative director Daniel Rosebery.

Credit: Estrop/Getty Images

Rosebery bedacht de drie beesten die in het veertiende-eeuwse gedicht worden afgebeeld – de luipaard, de leeuw en de wolf – volledig opnieuw in een groep, en merkte op dat ze ‘respectievelijk lust, trots en hebzucht vertegenwoordigen’. Model Naomi Campbell verscheen in een zwarte boxy bontjas met een wolvenkop die uit haar linkerschouder gluurde, terwijl het Canadese model Shalom Harlow een strapless sneeuwluipaardjurk droeg met een kattenkop die uit haar borst gluurde.

De leeuwenkop van Kylie Jenner
Credit: Jacopo Raule/Getty Images

De hele dierenkoppen zijn met de hand gemaakt van schuimhars en andere door de mens gemaakte materialen. Maar ondanks Schiaparelli’s volharding dat de dierenstukken “nep-opgezette producten” zijn, betekent de visuele symmetrie dat sommige gebruikers van sociale media de collectie kwalijk zullen nemen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *