Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft dinsdag de Nederlandse ambassadeur in Ankara, Joep Wijnands, ontboden “om te protesteren tegen de aanslag op de Heilige Koran in Den Haag”, aldus de Turkse “Anadoli”. bureau.

Dat staat in een verklaring van het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken waarin de aanval op de Heilige Koran door een persoon in de Nederlandse stad Den Haag op 22 januari wordt veroordeeld.

Het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken zei in een verklaring: “We veroordelen krachtig de gruwelijke aanval door een persoon die vijandig staat tegenover de islam in de Nederlandse stad Den Haag, die zich richtte op ons heilige boek, de Heilige Koran”, zoals gerapporteerd door “Anatolië”.

Het ministerie waarschuwde “dat dergelijke praktijken de vrede en het samenleven bedreigen en racisme, antimoslims en xenofobie in Nederland versterken”. Het gaf ook aan dat “dit soort gedrag niet alleen gericht is tegen moslims, maar tegen alle fundamentele menselijke principes, vrijheden en spirituele waarden”, en trok de verklaring in.

Een verklaring van het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken roept de Nederlandse autoriteiten op om de partijen achter dit gedrag te achterhalen en concrete maatregelen te nemen om herhaling te voorkomen.

De leider van de Nederlandse extremistische anti-islamgroep “Pegida”, Edwin Wagensfeld, verbrandde een kopie van de Heilige Koran nadat deze was verscheurd en ontheiligd, in Den Haag.

Afgelopen oktober arresteerde de Nederlandse politie de extremistische leider toen hij op het punt stond een kopie van de koran te verbranden tijdens een bijeenkomst die werd bijgewoond door een groep aanhangers van zijn groepering in de Nederlandse stad Rotterdam.

Zoals Anatolia meldt, komt dit incident een paar dagen nadat extreemrechts Rasmus Paludan, leider van de Deense “hard line”-partij, een kopie van de Koran in brand stak nabij de Turkse ambassade in de Zweedse hoofdstad Stockholm, in het midden van een brand. bescherming tegen de politie, die verhinderde dat iemand tijdens de opdracht in zijn buurt kwam.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *