Inter Milan, het eerste Italiaanse voetbalteam, miste de kans om naar de tweede plaats op de ranglijst te springen, zij het tijdelijk ten koste van buurman Milan, en verloor thuis van Empoli met “0-1”, op maandag de negentiende. etappe van de Italiaanse competitie.
Inter ging de wedstrijd in met een punt achterstand op rivaal Milan, de titelverdediger, maar slaagde er niet in om naar de tweede plaats te klimmen achter leider Napoli.
Inter Milan kreeg vijf minuten voor het einde van de eerste helft een pijnlijke klap toen hun Slowaakse international Milan Shkriniar van het veld werd gestuurd voor een tweede gele kaart.
Inter werd gecompliceerder in de tweede helft en kreeg een doelpunt tegen in de 66e minuut toen de Albanees Nadim Bayrami een beslissende pass maakte op de 19-jarige Tommaso Baldanzi, die zijn derde doelpunt van het seizoen scoorde.
Door deze nederlaag bleef Inter met 37 punten op de derde plaats staan, een punt achter Milan, dat dinsdag op bezoek is bij Lazio, en op gelijke hoogte met de vierde plaats Roma.
In de tweede wedstrijd, maandag, speelde Bologna thuis met 1-1 gelijk tegen de onderste club Cremonese.

Empoli nam de tweede plaats over van Inter

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *