Het angstaanjagende moment vond afgelopen woensdagmiddag plaats, toen de zevenjarige Maria Galloway zei dat haar grootmoeder bekneld zat onder een rijdende auto.

Marija zegt dat toen haar oma haar probeerde te redden door de rijdende auto te stoppen, ze vast kwam te zitten onder de auto. Met intuïtieve snelheid haalde het meisje eerst snel de autosleutels eruit en rende toen naar de hulp van haar moeder.

Maria en haar moeder, Porsche, merken dat oma’s voet vastzit onder de voorband aan de bestuurderszijde, en Porsche zei dat tegen de tijd dat ze ter plaatse kwam, er overal bloed was.

Volgens de moeder ligt de grootmoeder in het ziekenhuis en krijgt ze een bloedtransfusie, maar is ze in een betere toestand.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *