(CNN) — De Duitse bondskanselier Olaf Schultz heeft besloten om gevechtstanks te leveren aan Oekraïne na “maanden van controverse”, aldus de krant Der Spiegel op dinsdag, daarbij verwijzend naar niet nader genoemde bronnen.

Het rapport voegde eraan toe dat het sturen van de tanks naar Oekraïne deel zou uitmaken van een grotere geallieerde inspanning.

Ondertussen legt de regering-Biden de laatste hand aan plannen om Amerikaanse Abrams-tanks naar Oekraïne te sturen en zou dit al deze week kunnen aankondigen, volgens drie Amerikaanse functionarissen die bekend zijn met de besprekingen.

De aankondiging van de tanks zou deel kunnen uitmaken van een poging om een ​​diplomatieke impasse met Duitsland te doorbreken, dat vorige week een signaal aan de Verenigde Staten gaf dat het zijn Leopard-tanks niet naar Oekraïne zou sturen, tenzij de Verenigde Staten ook instemden met het sturen van M1 Abrams-tanks.

CNN nam dinsdagavond contact op met de Duitse regering voor commentaar, maar ontving geen reactie.

Ondertussen debatteert het Duitse parlement woensdagochtend nog over de controversiële kwestie van de mogelijke verscheping van Leopard-tanks naar Oekraïne.

Eerder vertelde een woordvoerster van het Amerikaanse ministerie van Defensie aan CNN dat het Duitse leger 320 Leopard 2-tanks heeft, maar maakte niet bekend hoeveel tanks klaar zouden zijn voor de strijd.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *