Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Jordaanse koning Abdullah II heeft dinsdag de Israëlische premier Benjamin Netanyahu ontvangen in de hoofdstad Amman, volgens een verklaring van het Jordaanse koninklijke hof.

In zijn ontmoeting met Netanyahu benadrukte koning Abdullah “de noodzaak om de historische en wettelijke status quo op de Tempelberg te respecteren”, waarbij hij benadrukte “de noodzaak om de kalmte te bewaren en het geweld te stoppen om de weg vrij te maken voor een politieke horizon voor het vredesproces. .”

Koning Abdullah bevestigde het vaste standpunt van Jordanië over de tweestatenoplossing, die de oprichting van een onafhankelijke Palestijnse staat naast Israël garandeert, volgens een verklaring van het Koninklijk Hof.

Het bezoek is Netanyahu’s eerste buitenlandse reis sinds zijn terugkeer als premier vorige maand, en Netanyahu’s eerste bezoek aan Amman sinds juni 2018.

De betrekkingen tussen Jordanië en Israël werden de afgelopen jaren gekenmerkt door spanningen, waarbij Netanyahu de Israëlische regering leidde, voordat hij in juni 2021 vertrok en in december terugkeerde om een ​​regering te vormen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *