Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Ten minste zeven mensen zijn gedood en een achtste is ernstig gewond geraakt bij twee afzonderlijke schietpartijen in een kleine kustgemeenschap in centraal Californië, de tweede massale schietpartij in de staat in drie dagen tijd, aldus Amerikaanse functionarissen.

De verdachte, geïdentificeerd als de 67-jarige Chunli Chao, werd maandagavond meer dan twee uur na de schietpartij in Half Moon Bay gearresteerd, zei sheriff Christina Corpus van San Mateo County.

Autoriteiten geloven dat Zhao alleen handelde. Corpus merkte maandag op dat het motief onbekend was en bevestigde dat er geen bedreiging was voor de gemeenschap.

“Dit is een verwoestende tragedie voor deze gemeenschap en de families die getroffen zijn door deze onuitsprekelijke daad van geweld”, zei Corpus op een persconferentie.

Maandag om 14:22 uur werd een plaatsvervanger van een sheriff gewaarschuwd voor een schietpartij in het gebied van San Mateo County, ongeveer 30 mijl ten zuiden van San Francisco, zei Corpus, en zei dat ze vier doden en een vijfde gewonde hadden gevonden toen ze voor het eerst ter plaatse aankwamen. en later. Kort daarna vonden ze nog drie dode mensen op een aparte locatie.

De voorzitter van de raad van toezichthouders van San Mateo County, Dave Payne, vertelde eerder aan CNN dat een van de schietpartijen plaatsvond op een champignonkwekerij en de andere in de buurt van een vrachtwagenfaciliteit, ongeveer 3,2 km van de kwekerij.

De verdachte werd gevonden in zijn auto op de parkeerplaats van het politiebureau van Half Moon Bay en kon zonder incidenten worden aangehouden. Op dat moment werd een semi-automatisch pistool in zijn auto gevonden, zei Corops.

“Dit soort schietpartijen is afschuwelijk”, zei Corpus op een persconferentie. “Het is een tragedie waar we veel over horen, maar vandaag kwam het naar San Mateo County.”

De tragedie kwam slechts 3 dagen nadat een andere massale schietpartij in Zuid-Californië op zaterdagavond 11 doden had geëist in Monterey Park, wat bijdroeg aan het gevoel van veiligheid in de overwegend Aziatische stad op Chinees Nieuwjaar.

In totaal zijn er deze maand minstens 38 massale schietpartijen geweest in de Verenigde Staten.

De Californische gouverneur Gavin Newsom zei dat hij op een ziekenhuisbijeenkomst was met de slachtoffers van de massale schietpartij in Monterey Park toen hij “op de hoogte werd gebracht van een nieuwe schietpartij, dit keer in Half Moon Bay”. Het is “tragedie na tragedie”, voegde hij eraan toe.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *