De Spaanse club Atletico Madrid heeft maandag de ondertekening van een nieuw contract met Pablo Barrios tot 2028 aangekondigd, samen met zijn promotie naar het eerste team van de club.
De 19-jarige Barrios maakte zijn eerste optreden in de Spaanse competitie. Hij kwam van de bank in de 2-3 nederlaag van het team tegen Cadiz afgelopen oktober en speelde een paar dagen later in de wedstrijd van het team tegen het Portugese Porto. , in de laatste zesde ronde. UEFA Champions League groepsfase wedstrijden.
Met het reguliere seizoen stopgezet voor het WK 2022, maakte Barrios goede acties met de ploeg van Diego Simeone en scoorde in de twee wedstrijden die het team won, tegen Arentero en Real Oviedo in de Copa del Rey.
Barrios nam voor het eerst deel aan de Spaanse competitie, in een wedstrijd die afgelopen december eindigde met een 2-0 overwinning op Elche, en hij stond ook in de basis in een wedstrijd die het team op 1-0 verloor van Barcelona. 8 januari.
Barrios speelde sinds het einde van het WK in 6 van de zeven wedstrijden voor Atletico Madrid in alle competities, waaronder vier wedstrijden waarin hij veel speelde.

Atletico Madrid verlengde het contract met Barrios tot 2028

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *