Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Alaa, de zoon van de overleden Egyptische president Hosni Mubarak, sprak zijn respect uit voor de reactie van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan op het incident met de koranverbranding in Zweden.

De zoon van wijlen de Egyptische president plaatste de opmerking van Erdogan over het incident opnieuw op zijn gedocumenteerde Twitter-pagina.

Mubarak reageerde op de video en zei: “Je bent het eens of oneens met de man, maar hij verdient respect voor zijn standpunt over het verbranden van de Heilige Koran.”

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan waarschuwde Zweden maandag met klem dat zijn land de toetreding tot de NAVO niet zal steunen als het het islamitische geloof niet respecteert, na het incident met het verbranden van een koran in de buurt van de Turkse ambassade in Stockholm.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *