De Saoedische Al-Hamidi Al-Otaibi, de interim-coach van het eerste team van Al-Faisaly, intensiveerde de voorbereidingen van zijn team op maandag om het op te nemen tegen Riyad, een gast op vrijdag, in de 18e ronde van de Yellow League om de eerste plaats. -divisie clubs.
Al-Otaibi zal de training van “Annabi Sudira” leiden tot de komst van de Griekse coach Marinos Ozonides, met wie het management is overeengekomen om de technische zaken over te nemen, als opvolger van de ontslagen Kroaat Anta Mish.
Aan het begin van de training concentreerde Al-Otaibi zich op warming-up en warming-up, gevolgd door intensieve fitnessoefeningen, en eindigde met technisch waarbij de spelers tal van tactische zinnen toepasten.
Al-Faisaly leidt de Yellow League van de eerste divisie met 34 punten, verzameld uit 10 overwinningen en 4 gelijke spelen, terwijl Riyad 31 punten heeft op de vijfde plaats.

Al-Faisaly intensiveert de voorbereidingen voor het conflict met Riyadh

Al-Faisaly intensiveert de voorbereidingen voor het conflict met Riyadh

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *