Ingenieur Nasser Zaidan, decaan van Abha Technical College, bekroonde het voetbalteam voor administratieve technologie met de Dean’s Cup voor het trainingsjaar 1444 AH nadat hij maandag het team voor civiele en architecturale technologie met 4-1 had verslagen.
Van zijn kant sprak Mohammed Al-Shehri, vicedecaan voor Interne Zaken, zijn dankbaarheid en waardering uit aan de decaan van de faculteit, afdelingshoofden, teambegeleiders en leden van het Organisatiecomité, en feliciteerde hij het team Administratieve Technologie met het winnen van de eerste plaats en de Dean’s Cup, en zegende het team Civic-technieken voor de tweede plaats.

Administratief wint de Dean's Cup van Abha College of Technology

Administratief wint de Dean's Cup van Abha College of Technology

Administratief wint de Dean's Cup van Abha College of Technology

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *