Ondanks dat ze deel uitmaken van de koninklijke familie en alle roem dragen die dat met zich meebrengt, hebben de kinderen van Infanta Cristina altijd hun leven geleid in een discrete achtergrond, weg van de media, ondanks factoren zoals het feit dat hun vader in de gevangenis zat. wij vertellen het je Wat is er gebeurd met de levens van de kinderen van Infanta Cristina en Iñaki Urdangarínberoemde mensen, maar die verder leven dan de roem van Bourbon zijn.

Nu gescheiden, Iñaki Urdangarín en Infanta Cristina Ze begonnen hun relatie in 1996., trouwden ze een jaar later en kregen vier kinderen (drie jongens, een meisje). Dat hij buiten Spanje ging wonen, weerhield de vader van het gezin er niet van om voor de Nóos-zaak naar de gevangenis te gaan, maar de waarheid is dat zijn kinderen hierdoor een leven konden leiden buiten deze controverses, aangezien ze in Spanje woonden. dag en nacht opgejaagd door de pers om al hun bewegingen te volgen.

Dit is wat de kinderen van Infanta Cristina doen

Infanta-kinderen leiden heel andere levens dan terwijl die van Elena (Froilán en Victoria Federica) van controverse naar controverse gaan, Cristina wil op een zeer discrete achtergrond zijn en hun leven leiden alsof ze anonieme mensen zijn. Dit is hoe weinig of veel er momenteel over hen bekend is:

Jan Valentijn

De oudste zoon van Cristina en Iñaki Hij is 23 jaar oud en woont in Madrid., de stad waar hij naartoe verhuisde na zijn studie internationale betrekkingen en economie in het Verenigd Koninkrijk. Nadat hij zijn middelbare school had afgerond, nam hij een tussenjaar om bij een ngo in Cambodja te werken. Er is weinig of niets bekend over zijn leven of waar hij werkt of iets anders studeert. Hij is de meest discrete zoon, hij wil geen roem en blijft het liefst helemaal weg van de mediaspots.

Pavel Nikola

Zo zijn de kinderen van Infanta Cristina de afgelopen jaren veranderd: onherkenbaar

We kennen hem het beste, de enige die in het openbaar sprak na de foto’s waarop zijn vader een paar maanden geleden werd genomen in het gezelschap van een vrouw die niet zijn moeder is. Sportliefhebber, woont in Barcelona, ​​waar speelt in het handbalteam van FC Barcelonanet als zijn vader deed. Hij is 22 jaar oud en is momenteel de enige van de kinderen van Infanta Cristina die vanwege zijn werk in de media komt, hij heeft zelfs een TikTok-account.

Miguel

Zo zijn de kinderen van Infanta Cristina de afgelopen jaren veranderd: onherkenbaar

Peetzoon van koning Felipe VI, hij is 20 jaar oud en woont in Londen, waar hij maritieme wetenschappen studeert Hij is gepassioneerd door biologie en oceanen. Hij leidt ook een zeer discreet leven, net als Juan Valentín, en er wordt gezegd dat hij een zeer goede student is en van sport en muziek houdt, zo erg zelfs dat hij een aantal jaren piano studeerde.

Irene

Zo zijn de kinderen van Infanta Cristina de afgelopen jaren veranderd: onherkenbaar

Het enige meisje is ook de jongste, momenteel 17 jaar oud en de enige die bij haar moeder in Zwitserland woont. Studeer aan de Internationale School in Genève en reist graag vaak naar Spanje om haar broers en zussen en haar neef Victoria Federica te bezoeken, met wie ze een zeer hechte vriendschap lijkt te hebben.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *