(CNN) — De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zei maandag dat hij een decreet heeft ondertekend dat ambtenaren verbiedt om naar het buitenland te reizen voor “elk niet-officieel doel”.

“Ambtenaren zullen niet langer naar het buitenland kunnen gaan op vakantie of voor andere niet-gouvernementele doeleinden”, voegde Zelensky eraan toe tijdens zijn dagelijkse avondtoespraak.

Het besluit geldt voor alle ambtenaren op diverse andere niveaus, ambtenaren, parlementsleden en landsadvocaten.

De president van Oekraïne zei dat het kabinet een procedure zou opstellen om ervoor te zorgen dat elke ambtenaar die het land verlaat, dit doet voor een “echte zakenreis”.

Hij wees erop dat er binnen de regering veranderingen zullen plaatsvinden en zei: “Er zullen beslissingen worden genomen met betrekking tot ambtenaren, waarvan sommige vandaag en andere morgen zullen worden genomen, waarbij verschillende niveaus van ministeries en overheidsinstanties betrokken zullen zijn.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *