Er is besloten dat de Braziliaan Michael Delgado, een speler van het eerste elftal van Al Hilal, dinsdag een röntgenfoto zal laten maken van de schouderblessure die hij opliep tijdens de wedstrijd tegen Abha, als onderdeel van de 14e ronde van de Saudi Roshen League .
Maandag nam ook Salman Al-Faraj, de aanvoerder van het eerste voetbalelftal van Al-Hilal, deel aan de training, na het afronden van een revalidatieprogramma vanwege een beenspierblessure.
Al-Faraj raakte geblesseerd tijdens de confrontatie tussen het Saoedische nationale team en zijn Argentijnse tegenhanger in de finale van het WK 2022 afgelopen november. De afgelopen dagen keerde hij geleidelijk terug naar de training.
Op het veld deden de hoofdrolspelers van Al-Hilal in de Abha-wedstrijd retrospectieve oefeningen, terwijl de andere spelers verschillende conditioneringsoefeningen deden, en tegen het einde van de training legde de Argentijnse coach Ramon Diaz een technische manoeuvre op die gericht was op tactische aspecten .
Al-Azraq bereidt zich voor op de confrontatie met hun tegenstanders, Copa del Rey-winnaar Al-Fayha, in de Saoedische Super Cup op donderdag.

Voordat Super... Al-Hilal Michael inspecteert en Al-Faraj de voorbereidingen opvoert

Voordat Super... Al-Hilal Michael inspecteert en Al-Faraj de voorbereidingen opvoert

Voordat Super... Al-Hilal Michael inspecteert en Al-Faraj de voorbereidingen opvoert

Voordat Super... Al-Hilal Michael inspecteert en Al-Faraj de voorbereidingen opvoert

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *