Barcelona, ​​​​​​de eerste Spaanse voetbalclub, consolideerde zijn leiderschap in het La Liga-klassement na het behalen van een zwaarbevochten 1:0 overwinning op zijn bezoekers Getafe in de achttiende ronde van de competitie op zondag.
Het aantal punten van Barcelona, ​​gesteund door hun recente Spaanse Super Cup-overwinning in Saoedi-Arabië na het verslaan van aartsrivaal Real Madrid in de finale, steeg tot 44 punten en bleef bovenaan staan.
Barcelona had 6 punten meer dan naaste landgenoot Real Madrid, die later vandaag in dezelfde fase op bezoek gaat bij Athletic Bilbao, in tegenstelling tot Getafe stopte de balans op de zestiende plaats op 17 punten.
Pedri droeg de mantel van uitmuntendheid in de wedstrijd die werd gespeeld in het Spotify Camp Nou nadat hij in de 35e minuut het enige doelpunt van Barcelona scoorde.

Pedri verstevigt de voorsprong van Barcelona

Pedri verstevigt de voorsprong van Barcelona

Pedri verstevigt de voorsprong van Barcelona

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *