Ronald Koeman, coach van het nieuwe Nederlands voetbalelftal, heeft een verandering in de traditionele Nederlandse manier van het spel bevestigd, nadat zijn voorganger Louis van Gaal fans van het spel in het land boos maakte door tijdens zijn ambtstermijn zijn stijl te veranderen.
Koeman, die eind vorig jaar door de KNVB werd gekozen als opvolger van Van Gaal, werd maandag officieel gepresenteerd aan de media en massa en zei op de persconferentie dat hij met vier verdedigers weer bij de ploeg zal spelen. , in plaats van 3 spelers in het hart van de verdediging en twee aan de zijkanten de bewaker. Net als Van Gaal in de voorgaande 18 maanden.
“In principe gaan we terug naar het systeem waarmee we voorheen speelden”, aldus Koeman, die eerder tussen 2018 en 2020 Nederland coachte voor zijn plotselinge vertrek naar Barcelona. “Soms zal ik de manier waarop we spelen veranderen, maar we zullen het basisprincipe van vier verdedigers volgen.”
Nederlandse fans kwamen in opstand nadat Van Gaal de traditionele “4-3-3” speelmethode had opgegeven en meer op tegenaanvallen vertrouwde.
Van Gaal hield vol dat dit de enige manier was om het WK te winnen, maar Koeman zei dat hij tijdens het kijken naar de finale in Qatar soms het gevoel had dat de traditionele Nederlandse manier van spelen enige flexibiliteit had, waarbij Nederland het WK in de kwartfinales verliet. na verloren van Argentinië, die toen won. met de titel.
Koeman heeft bevestigd dat hij vanaf juni met de Nations League op titels zal jagen.
Interessant is dat Nederland gastheer is van de slotfase van het toernooi, met deelname van vier landenteams, met aanwezigheid van Kroatië, Italië en Spanje.
Maar zijn eerste wedstrijd terug is een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk in Parijs op 24 maart.

Koeman bouwt de verdediging van Nederland weer op

Koeman bouwt de verdediging van Nederland weer op

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *