Onlangs vrijgegeven camerabeelden van de politie laten het kritieke moment zien waarop hij eerder deze maand meerdere keren werd neergeschoten door een verdachte gewapend met een semi-automatisch machinegeweer.

Op 8 januari rond 18.30 uur werd de politie van Reno naar de South Apartments nabij Sky Valley Drive geroepen na meldingen van mogelijke schoten.

Volgens stafsergeant Steve Mayfield trof hij bij aankomst twee geslagen mensen aan. Sergeant Mayfield ontmoette toen de twee verdachten die vluchtten.

Volgens de politie van Reno wisselden twee verdachten en een officier geweervuur ​​uit, toen een andere officier ter plaatse kwam en sergeant Mayfield gewond aantrof.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *