Een vreedzame demonstratie in het centrum van Atlanta, Georgia, werd zaterdagavond gewelddadig.

De demonstranten eindigden met een in brand gestoken politieauto en gebroken ruiten.

Het begon toen mensen bijeenkwamen om te protesteren tegen het plan van de stad om een ​​trainingscentrum voor politie en brandweer te bouwen op bebost land in DeKalb County.

Daarna verwijderde de politie de demonstranten met geweld, wat leidde tot de moord op een van hen, Manuel Terano.

Het Georgia Bureau of Investigation zei dat de trooper een staatstrooper neerschoot en dat troopers terugschoten en hem doodden.

WSB’s Courtney Francisco heeft hier meer details over.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *