Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Portugese ster Cristiano Ronaldo sprak zijn voldoening uit over het behalen van zijn eerste overwinning met de Saoedische club Al-Nasr in de Roshen League en bedankte de fans voor hun steun.

Ronaldo schreef op zijn gedocumenteerde Instagram-pagina: “Eerste wedstrijd, eerste overwinning… Goed gedaan jongens… Bedankt aan alle fans voor de geweldige steun”, zei hij.

Ronaldo deelde foto’s met zijn volgers van zijn eerste wedstrijd in de Saudi League, waar hij zijn eerste goals van het toernooi niet scoorde.

Al-Nassr vierde feest over Al-Ettifaq in een wedstrijd die zondagavond werd gespeeld in het “Marsool Park”-stadion in de Saoedische hoofdstad Riyad.

En de Braziliaan Anderson Talisca scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd in de 31e minuut, waarmee hij de voorsprong van “Al-Alamy” in het kampioenschap versterkte met 33 punten, een punt achter aartsrivaal Al-Hilal, met een wedstrijd in de hand om te winnen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *