Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Het Zweedse voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie heeft in een tweet op Twitter aangekondigd dat de ministers van Buitenlandse Zaken van de Europese Unie, maandag in Brussel bijeengekomen, het eens zijn geworden over een nieuw pakket sancties tegen Iran “tegen degenen die leiden de repressie.”

Het Zweedse voorzitterschap voegde in een verklaring toe: “De Europese Unie veroordeelt krachtig het brutale en onevenredige gebruik van geweld door de Iraanse autoriteiten tegen vreedzame demonstranten.”

Van haar kant zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Analina Berbock, maandag dat ze de oproep van de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, verwelkomt om de Iraanse Revolutionaire Garde toe te voegen aan de terroristenlijst van het Europese blok.

Voorafgaand aan de ontmoeting met Europese collega’s in Brussel bevestigde de Duitse minister: “In Iran zien we nog steeds een wreed regime tegen zijn volk. Het Iraanse regime en de Iraanse Revolutionaire Garde terroriseren de mensen dag na dag.”

Ze voegde eraan toe: “Daarom is het noodzakelijk dat we beslissen over het vierde pakket sancties tegen het Iraanse regime, om duidelijk te maken dat we achter het dappere Iraanse volk staan.”

Ze zei: “We veroordelen in de krachtigste bewoordingen terrorisme tegen het volk van Iran en we bespreken juridische opties om het Iraanse regime en de Revolutionaire Garde op de lijst van terroristische organisaties te plaatsen.”

Vorige week riep het Europees Parlement de EU-lidstaten op om de Iraanse Revolutionaire Garde toe te voegen aan de “terroristenlijst” van de EU, een stap die tot veel Iraanse waarschuwingen leidde.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *