Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir Abdollahian veroordeelde maandag het incident met de koranverbranding in Zweden en benadrukte dat het kwetsen van de gevoelens van moslims geen “belangrijkste kwestie” mag worden.

Abdullahian zei op zijn Twitter-pagina: “We veroordelen in de krachtigste bewoordingen de ontheiliging van de Heilige Koran en het verspreiden van haat tegen islamitische heilige plaatsen, wat opnieuw is gebeurd in Zweden”, zei hij.

En de minister van Buitenlandse Zaken van Iran vervolgde en zei: “Het mag geen kwetsing worden van de gevoelens van de moslims van de wereld en islamofobie is een overheersend iets in sommige Europese landen die mensenrechten eisen”, zei hij.

De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Tobias Billström beschreef anti-islamprovocaties als “gruwelijk” nadat een rechtse politicus zaterdag een kopie van de Koran verbrandde tijdens een door de politie goedgekeurd protest buiten de Turkse ambassade in Stockholm.

Het incident lokte officiële veroordeling uit een aantal islamitische landen, geleid door Saoedi-Arabië en Turkije.

Verschillende Turkse steden waren getuige van massademonstraties tegen het verbranden van de Koran en een groot aantal demonstranten nam deel aan demonstraties in de stad Batman, meldt het officiële Turkse bureau Anadolu.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *