Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Iraakse premier Muhammad Shia al-Sudani besloot maandag om de gouverneur van de Centrale Bank van Irak, Mustafa Ghaleb Makhaif, te ontslaan en besloot ook om de directeur van de Iraqi Commercial Bank, Salem Jawad Chalabi, met pensioen te laten gaan .

Het Iraqi News Agency (INA) citeerde een regeringsbron die zei: “Premier Muhammad Shia’ al-Sudani heeft besloten de gouverneur van de centrale bank, Mustafa Ghaleb Makhaif, op zijn verzoek te ontslaan.” De bron voegde eraan toe: “De premier heeft Ali Mohsen Al-Alaq aangesteld om de Centrale Bank bij volmacht te leiden.”

Ondertussen verklaarde het mediabureau van de premier in een verklaring van het Iraqi News Agency (INA) dat “de Iraakse premier heeft besloten de directeur van de Iraqi Commercial Bank, Salem Jawad Al-Jalabi, met pensioen te laten gaan.” De verklaring voegde eraan toe dat Al-Sudani “Bilal Al-Hamdani heeft aangesteld om naast zijn taken de bank te leiden”, aldus het Iraakse bureau.

De dollarkoers is de afgelopen dagen ook gestegen en volgens wat werd bevestigd door het Iraqi News Agency was de verkoopprijs van de dollar 162.200 dinar voor 100 dollar, terwijl de aankoopprijs 162.000 dinar was voor 100 dollar. dollar, op zondag.

En de Centrale Bank van Irak besloot eerder om de wisselkoers van de dollar ten opzichte van de Iraakse dinar te harmoniseren, omdat de aankoopprijs van de dollar van het ministerie van Financiën 1450 dinar bereikte, terwijl de verkoopprijs aan banken werd vastgesteld op 1460 dinar per dollar , terwijl de verkoopprijs voor burgers 1470 dinar was. per dollar.

En de Iraakse premier bevestigde zaterdag zijn toezicht op de voltooiing van de algemene begrotingswet en gaf aan dat de regering de centrale bank blijft steunen om de dollarkoers terug te brengen naar de officiële koers. Dat meldt het Iraakse persbureau.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *