Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Jordaanse kroonprins Hussein bin Abdullah II bracht maandag zijn eerste gezamenlijke tour door met zijn Saoedische verloofde, Rajawa Al Seif, in de hoofdstad Amman.

Het duo bezocht het hoofdkantoor van het initiatief “Fragrance of Color”, dat tot doel heeft blinden en slechtzienden tekenen te leren in het atelier van beeldend kunstenaar Suhail Al-Baqa’in.

Jordan’s kroonprins en zijn verloofde observeerden het werk van de studenten en hoorden hun mening over wat ze hopen te bereiken.

In een video uitgezonden door het officiële “Kingdom” -kanaal van het bezoek, verscheen de verloofde van de kroonprins terwijl ze tegen de studenten zei: “”Jullie maken allemaal een tekening van ons toekomstige huis.”

Prins Al-Hussein plaatste foto’s van een deel van het bezoek met zijn verloofde en gaf commentaar op het initiatief: “Vandaag waren Raja en ik vereerd een groep studenten te ontmoeten die over een onvergelijkbaar artistiek en creatief gevoel beschikken.

Het huwelijk van prins Hussein en Rajwa Al Saif uit Saoedi-Arabië zal volgend jaar op 1 juni plaatsvinden, volgens het Royal Hasjemitisch Hof.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *