De rechter deed vrijdag uitspraak onvoorwaardelijke gevangenisstraf voor een voetballergezien het feit dat het een high vertegenwoordigt vlucht risicorekening houdend met hun economische capaciteiten en dat zij buiten Spanje wonen.

De voetballer werd onderzocht vanwege een rapport dat tegen hem was ingediend door een vrouw die beweerde Alves te zijn hij verkrachtte haar vaginaalhiervoor gebruiken gebruik de krachtin de privébadkamer in de privékamer van nachtclub Sutton in Barcelona, ​​​​waar ze allebei bij elkaar pasten gisteravond van 30 op 31 december.

voor de rechter De voetballer ontkende de aanranding aangeklaagd, maar de instructeur dacht erover na zijn verhaal bevat tegenstrijdigheden met de resultaten van het onderzoek uitgevoerd door de Mossos d’Esquadra en het ter plaatse verzamelde bewijsmateriaal.

Eigenlijk sinds 2 januari vorig jaar het slachtoffer heeft aangifte gedaanvroeg de Catalaanse politie meerdere getuigentussen hen plaatselijk beveiligingspersoneelbekeek beelden van de beveiligingscamera’s van de nachtclub en verzamelde monsters ter plaatse.

Al deze verrichtingen, alsmede het deskundigenrapport dat bij klaagster is opgemaakt tijdens haar behandeling in Ziekenhuiskliniek in Barcelonaleiden de rechter tot de conclusie dat er voldoende bewijs is dat Alves een aanranding heeft gepleegd.

En daarvoor hield de instructeur ook rekening met de verklaring “gewelddadig” en “aanhoudend” het slachtofferdie ook deze vrijdag voor de rechter heeft getuigd het werd bevestigd in de klacht die hij op het politiebureau liet zien, in alle extremen. Slachtoffer afstand gedaan van enige vergoeding En hij wil gewoon dat gerechtigheid wordt gediend.

De rechter legde het uit Brazilië heeft geen uitleveringsovereenkomsten met Spanjewat het risico verhoogde dat de atleet zou proberen te ontsnappen aan de Spaanse justitie en zijn toevlucht zou zoeken in zijn land van herkomst.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *